Over ons

FTC-Europe behartigt de belangen van opdrachtgevers op het gebied van brandveiligheidsoplossingen op een professionele wijze.

Kennis en ervaring

Door onze jarenlange ervaring bij verschillende grote ingenieursbureaus, zoals Bilfinger/Tebodin en Arup is onze kennis over brandveiligheid zeer groot. We zijn verantwoordelijk voor de door ons voorgestelde brandveiligheidsoplossingen en we staan garant voor de kwaliteit. We vinden brandveiligheidsoplossingen waarbij veiligheid en gezondheid op de eerste plaats komen.

Actief als brandveiligheidsdeskundige

FTC-Europe is actief als brandveiligheidsdeskundige voor de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Vanuit deze positie is FTC-Europe actief in verschillende commissies, zoals het deskundigenpanel van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid (Het CCV) en commissie actualisatie PGS15, gericht op het onderwerp brandveiligheid.

Ook voor u dé deskundige op gebied van brandveiligheid

Bent u op zoek naar brandveiligheidsoplossingen voor uw bedrijf? Of heeft u vragen over brandveiligheid in uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 6 15 32 84 21. FTC-Europe is ook úw adres als het gaat om brandveiligheid.

Referenties